Volkoren bagel met oude kaas

3-5 minuten

10 personen

Volkoren bagel met oude kaas
Ingrediƫnten

Uit ons assortiment:

Bagel volkoren

10 st.

Met:

400 gr.

Oude kaas

100 gr.

Pesto

200 gr.

Zongedroogde tomaat

100 gr.

Rucola

100 gr.

Alfalfa

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Wil je de smaakpapillen van jouw gasten verwennen? Wat dacht je van de bagel, het broodje met een gat erin. Bagels zijn gezond, populair en op veel momenten te gebruiken. Een bagel kun je in vele variaties krijgen en daarnaast oneindig beleggen.

Een smakelijke variatie is bijvoorbeeld de volkoren bagel met oude kaas. Deze bagel gedecoreerd met een heerlijke zadenmix is 100% volkoren en zit boordevol vezels. De volkoren bagel leent zich uitstekend voor de combinatie van pesto, stevige oude kaas en de pittige smaak van rucola.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur en bak het broodje 6-8 minuten op 200 graden.

Smeer de onderste helft in met pesto.

Leg de rucola op de pesto.

Brokkel de kaas tussen de gesneden bagel.

Leg wat zongedroogde tomaat op de oude kaas.

Strooi wat alfalfa over het broodje om het af te maken.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.