Uitsmijter rosbief op desem broodplakken

5-10 minuten

10 personen

Lekker snel
Uitsmijter rosbief op desem broodplakken
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Desem belle multikorn

10 st.

Met:

200 gr.

Rosbief

400 gr.

Kaas

30 st.

Eieren

10 gr.

Bieslook

10 gr.

Peper/zout

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Bij koude dagen mag er wel een heerlijke warme uitsmijter geserveerd worden. Wanneer je de uitsmijter rosbief maakt met heerlijke stevige plakken desembrood maak je van een gewone uitsmijter iets bijzonders.

De mooie kleuren combinatie zorgt ervoor dat hij niet alleen een lust is voor de smaakpapillen maar ook voor het oog. De desembroden van Chaupain zijn er in verschillende soorten en verschillende gewichten. Het brood wat wij gebruiken in dit recept is onze desem belle multikorn, als je liever donkerder desembrood wilt, adviseren wij onze desem dubbel donker. De desembroden van Chaupain zijn 100% natuurlijk en bevatten geen melk.

Bereidingswijze:

Desembrood afbakken op 200 graden 8-10 minuten.

10 minuten laten afkoelen.

Met een zaagmes ca. 12mm dikte plakken snijden, de plakken wegen dan 50-60 gram per stuk.

Beleg de plakken desem brood met plakjes rosé gebraden rosbief.

Leg de plakken kaas schuin op de rosbief.

Bak een uitsmijter van 3 eieren.

Maak de uitsmijter rosbief af met wat verse bieslook, peper en zout.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.