Traditionele club sandwich
5-10 minuten
10 personen
Maak je lunch nog lekkerder door een traditionele club sandwich te maken. De grove plakken desem XL meergranen geven de sandwich een ambachtelijk karakter. Deze traditionele club sandwich bestaat uit drie lagen desem brood met daartussen een vulling van frisse groenten, bacon, ei en kip. Deze combinatie zorgt voor een klassiek lunchgerecht met een eigentijdse twist.
Bereidingswijze:
Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.
Bak het brood 6-8 minuten op 200 graden.
Verdeel de slamix over de onderste plak.
Verdeel de tomaat en de komkommer over de sla.
Leg de plakjes kipfilet op de komkommer en tomaat van één belegde plak.
Leg het gebakken ei op de andere belegde plak.
Leg de bacon op het gebakken ei.
Besmeer de lege zak met kerrie mayonaise en leg deze op de bacon met het smeersel bovenop.
Strooi wat waterkers over de plak met gerookte kipfilet.
Steek een prikker in de traditionele club sandwich.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.