Make Your Own Tartelettes

Tartelette met banketbakkersroom en frambozen

5-10 minuten

10 personen

Nieuw
00:54
De lekkerste inspiratie voor jouw gebak
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Tartelette bodem

10 st.

Met:

150 gr.

Gele roompoeder

175 ml.

Water

175 gr.

Opgeklopte slagroom

600 gr.

Frambozen

50 gr.

Banketbakkerspoeder

50 gr.

Abrikozenjam of Jelleasy

Kenmerken
Gebak
Promotiemateriaal

Met de tartelette bodem bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Ga aan de slag met de tartelette met banketbakkersroom en frambozen óf kies je eigen favoriete ingrediënten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Banketbakkersroom is een veel gebruikt ingrediënt in gebak. Het maakt je gebak luchtig en geeft een verfijnde smaak. Kortom de ideale basis voor je gebakje. Je kunt de gele room eenvoudig zelf maken of kiezen voor een snelle variant op basis van gele roompoeder. Wil je hem extra romig hebben? Spatel dan opgeklopte slagroom door het mengsel. Spuit mooie toeven op de tartelettes en daarna hoef je het geheel alleen nog maar af te toppen met zonnig fruit zoals frambozen. Serveer de tartelette met banketbakkersroom en frambozen bij een goede kop koffie of thee.

Bereidingswijze:

Mix het water met de gele roompoeder 5 minuten in de keukenmachine op middelhoge stand.

Klop de slagroom stijf.

Spatel de opgeklopte slagroom voorzichtig door de gele room heen.

Doe de banketbakkersroom in een spuitzak en spuit een rozet banketbakkersroom in de tartelette.

Beleg de rozet met frambozen.

Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik Jelleasy spray.

Bestrooi met poedersuiker.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.