Make Your Own Tartelettes

Tartelette met banketbakkersroom en bramen

5-10 minuten

10 personen

Nieuw
00:54
De lekkerste inspiratie voor jouw gebak
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Tartelette bodem

10 st.

Met:

150 gr.

Gele roompoeder

375 ml.

Water

175 gr.

Opgeklopte slagroom

600 gr.

Bramen

50 gr.

Banketbakkerpoeder

50 gr.

Abrikozenjam of Jelleasy

Kenmerken
Gebak
Promotiemateriaal

Met de tartelette bodem bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Ga aan de slag met de tartelette met banketbakkersroom en bramen óf kies je eigen favoriete ingrediënten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Met dit recept steel jij de show. Het enige wat je nodig hebt is onze kant-en-klare tartelette bodem, banketbakkersroom en bramen. De banketbakkersroom kun je maken op basis van een instant poeder. Handig, want dit scheelt je een paar minuten voorbereidingstijd. Spuit een mooie rozet banketbakkersroom op de tartelette en decoreer met verse bramen. Maak het gebakje af door er poedersuiker overheen te strooien met een theezeefje. Elke hap smaakt naar meer. Niet alleen lekker, ook nog eens super simpel.

Bereidingswijze:

Mix het water met de gele roompoeder 5 minuten in de keukenmachine op middelhoge stand.

Klop de slagroom stijf.

Doe de banketbakkersroom in een spuitzak en spuit een rozet banketbakkersroom in de tartelette.

Beleg de rozet met bramen.

Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik Jelleasy spray.

Bestrooi met poedersuiker.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.