Make Your Own Tartelettes

Tartelette met banketbakkersroom en blauwe bessen

5-10 minuten

10 personen

Nieuw
00:54
De lekkerste inspiratie voor jouw gebak
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Tartelette bodem

10 st.

Met:

150 gr.

Gele roompoeder

375 ml.

Water

175 gr.

Opgeklopte slagroom

600 gr.

Blauwe bessen

50 gr.

Banketbakkerspoeder

50 gr.

Abrikozenjam of Jelleasy

Kenmerken
Gebak
Promotiemateriaal

Met de tartelette bodem bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Ga aan de slag met de tartelette met banketbakkersroom en blauwe bessen óf kies je eigen favoriete ingrediënten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Is je terras open? Dan wil je jouw gasten graag voorzien van lekker gebak. Gebak op het terras scoort goed, zeker wanneer het zelfgemaakt is. Om te voorkomen dat je uren in de keuken staat, kun je met een aantal ingrediënten gemakkelijk je eigen gebak maken. Zoals de tartelette met banketbakkersroom en blauwe bessen. De perfecte combinatie tussen krokant, romig en fris. En door gebruik te maken van een instant gele roompoeder kun je snel grote hoeveelheden maken. Zo hoef je jouw gasten nooit nee te verkopen. Geheid dat dit gebakje een succes wordt.

Bereidingswijze:

Mix het water met de gele roompoeder 5 minuten in de keukenmachine op middelhoge stand.

Klop de slagroom stijf.

Spatel de opgeklopte slagroom voorzichtig door de gele room heen.

Doe de banketbakkersroom in een spuitzak en spuit een rozet banketbakkersroom in de tartelette.

Beleg de rozet met blauwe bessen.

Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik Jelleasy spray.

Bestrooi met poedersuiker.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.