Rustieke tosti pastrami
5-10 minuten
10 personen
De rustieke broden van Chaupain lenen zich uitstekend voor een mooie en vooral lekkere rustieke tosti. Het brood is niet alleen fantastisch van smaak, je maakt ook eens een onderscheidende tosti waar jouw gasten graag voor terugkomen.
Belegd met heerlijke pastrami, tomatentapenade, provolone (of een andere goed smeltende kaas) en een klein beetje verse bieslook creëer je een ware lekkernij. Warm is pastrami immers op zijn aller lekkerst, zeker in combinatie met ons rustieke brood dat verkrijgbaar is in een witte en donkere variant. Beide varianten hebben we ook nog eens in 1100 en in 800 gram.
Bereidingswijze:
Rustiek brood afbakken 200ºC 6-8 minuten.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
Snijd met een zaagmes 2 plakken af van ca. 12 mm. De plakken wegen dan 50-60 gram per stuk.
Besmeer 1 plak met de tomatentapenade.
Verdeel de verse bieslook over de tomatentapenade.
Leg de plak pastrami er dubbelgevouwen op.
Leg de kaas op de pastrami.
Verwarm de rustieke tosti pastrami, bij voorkeur tussen een contactgrill.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.