Rustieke broodplakken parmaham en mozzarella
3-5 minuten
10 personen
Rustieke broodplakken zie je steeds meer in de horeca. Deze maand kiezen we voor een rustiek brood wit van 1100 gram. Je kunt ook kiezen voor een donkere variant van 1100 gram.
De combinatie van parmaham en balsamicostroop zorgt voor een frisse zoet zurige combinatie. Wanneer je de mozzarella en de kersentomaatjes er boven op verwerkt krijg je een mooie kleuren combinatie. Jouw gasten zullen verrast zijn op het terras wanneer je dit uit serveert!
Bereidingswijze:
Rustiek brood afbakken 200ºC 6-8 minuten.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
Snijd met een zaagmes 2 plakken af van ca. 12mm. dikte ca. 50 - 60 gram per stuk.
Verdeel de parmaham losjes over beide broodplakken.
Leg de plakjes mozzarella op de parmaham.
Halveer de kerstomaatjes en verdeel ze over de parmaham en mozzarella.
Verdeel de rucola er overheen.
Garneer de balsamicostroop over het geheel heen.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.