Streetfood Take Away & Delivery

Puntzakje met brioche wentelteefjes

5-10 minuten

10 personen

Take away & Delivery
Puntzakje met brioche wentelteefjes
Ingrediënten

Met:

20 st.

Eieren

1000 gr.

Suiker

200 gr.

Kaneel

350 ml.

Melk

200 gr.

Poedersuiker

200 gr.

Chocolade topping (CoolBreak)

100 gr.

Roomboter

Kenmerken
Dessert Ontbijt Snacks Tussendoortje
Promotiemateriaal

Streetfood is hip, trendy en onderscheidend. Maak kennis met de streetfood recepten van Chaupain. Geniet van authentieke smaken en eenvoudig te bereiden recepten. De wereldse gerechten zijn ideaal voor take away en delivery.

Puntzakje met brioche wentelteefjes, zo heb je wentelteefjes nog nooit gegeten! Wentelteefjes zijn nóg lekkerder wanneer ze van Chaupain brioche brood zijn gemaakt. Snijd de brioche plakken in dikke repen, zo kunnen ze makkelijk gegeten worden uit het vuistje. Garneer de wentelteefjes naar wens door ze bijvoorbeeld extra door de kaneelsuiker te rollen of te besprenkelen met een heerlijke chocoladesaus. Serveer in een puntzakje, zodat jouw gasten onderweg kunnen genieten van hun wentelteefjes.

Bereidingswijze:

Laat het brioche brood ontdooien op kamertemperatuur.

Snijd de broodplakken in mooie dikke repen.

Klop de eieren, melk, een klein beetje kaneelsuiker en een snufje zout los in een diep bord.

Verwarm alvast de pan met roomboter.

Leg de brioche repen ca. 15 sec. in het eimengsel. Draai de repen om en laat ze nogmaals ca. 15 sec. liggen in het eimengsel.

Bak de brioche rondom goudbruin.

Vul het puntzakje met brioche wentelteefjes en bestrooi naar wens met kaneelsuiker, poedersuiker of dresseer mooi met chocoladesaus.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.