Pita met gerookte zalm

3-5 minuten

10 personen

Gezond
Nieuw
Pita met gerookte zalm
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Pucce salentino

10 st.

Met:

800 gr.

Gerookte zalm

400 gr.

Roomkaas

400 gr.

Spinazie

200 gr.

Zongedroogde tomaatjes

100 gr.

Cress

Kenmerken
Brunch Lunch Ontbijt
Promotiemateriaal

De pita leent zich uitstekend om te vullen met diverse ingrediënten. Denk hierbij aan warme vullingen zoals pulled pork of shoarma, maar ook met koude vullingen zoals gerookte zalm.

Dit pitabroodje met gerookte zalm is overheerlijk. Met maar een paar ingrediënten maak je een verrassend lunchgerecht voor jouw gasten. Niet alleen lekker maar ook nog eens gezond, want zalm bevat veel onverzadigde vetten. Dat maakt dat deze sandwich ook nog eens een verzadigd gevoel geeft. Je hebt de pita met gerookte zalm zo klaar, want hij is gemakkelijk te maken.

Tip: dit gerecht kun je ook maken met onze nieuwe Pucce Salentino.

Bereidingswijze:

Bak de pita volgens de instructies.

Laat 10 minuten afkoelen.

Snijd de pita door midden met een zaagmes.

Verdeel de zongedroogde tomaten spread over de onderste helft.

Leg de blaadjes spinazie hier bovenop.

Drapeer de plakken zalm over de spinazie.

Garneer met zongedroogde tomaatjes.

Maak de pita met gerookte zalm af met wat cress.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.