Petit pain hete kip
3-5 minuten
10 personen
Soms zijn klassiekers gewoonweg het lekkerst. De petit pain hete kip wordt veelal in toko’s en ander soort Antilliaanse eetgelegenheden verkocht. Dit gevulde broodje is in ieder type horeca te serveren. De warme hete kip, op de juiste manier gemarineerd, is om je vingers bij af te likken. En uiteraard met de petit pain van Chaupain op zijn aller lekkerst.
Bereidingswijze:
Petit pain afbakken 200ºC, 8-10 minuten in de oven.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
Insnijden met een scherp mes vanaf de bovenkant.
Verdeel de in reepjes gesneden ijsbergsla in de insnede.
Zorg voor voldoende hete kip en vul de petit pain hiermee.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.