Petit pain artisanal brie
3-5 minuten
10 personen
De term artisanal betekend ambachtelijk geproduceerd en dat zegt eigenlijk genoeg. De petit pain artisanal heeft een heerlijke krokante korst en een smaakvolle kruim. Beleg met romige brie, knapperige sla, komkommer en tomaat. Met de petit pain artisanal brie proef je één van de toppers uit het Chaupain assortiment.
Bereidingswijze:
Petit pain artisanal afbakken op 200ºC 6-8 minuten.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
De petit pain artisanal met een zaagmes doorsnijden.
Verdeel 3/4 van de sla over de onderste helft.
Leg de tomaat en de komkommer er dakpansgewijs op.
Verdeel de in schuine stukken gesneden brie over de tomaat en de komkommer.
Maak de petit pain artisanal brie af met 1/4 van de sla.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.