Panini met gehakt
5-10 minuten
10 personen
Een echte Hollandse – Italiaanse lekkernij. Een combinatie van een Hollandse gehaktbal met de echte verse Italiaanse panini warm geserveerd zo uit de contactgrill. Deze panini met gehakt is licht pittig door de toevoeging van zigeunersaus. Hiervoor komen jouw klanten graag voor terug.
Bereidingswijze:
Laat de panini ontdooien.
Smeer 25 gram zigeunersaus op de panini.
Snijd de gehaktbal in plakjes en verdeel deze op de panini.
Verdeel de geraspte kaas er over en bestrooi het geheel eventueel met gedroogde Italiaanse kruiden.
Grill de panini met gehakt gedurende 2-3 minuten tussen een contactgrill van ca. 250ºC.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.