NY cheesecake variaties
5-10 minuten
12 personen
De New York cheesecake is van zichzelf al erg lekker door de smaak van volle roomkaas in combinatie met een kruimelbodem. De cheesecake leent zich ook goed om te beleggen met diverse ingrediënten. Haal de chef in jou naar boven en creëer diverse NY cheesecake variaties. Zo hebben jouw gasten wat te kiezen.
Je kunt helemaal losgaan op de New York cheesecake. Kies je eigen favoriete ingrediënten of ga aan de slag met ons recept. Maak je cheesecake nog decadenter door deze te overladen met toppings zoals Oreo cookies, friszure lemon curd, krokante walnoten met karamel of gesmolten marshmallows. Met de NY cheesecake variaties is er voor elk wat wils. Lekker om te serveren bij de koffie of thee óf zet in als exclusief dessert.
Bereidingswijze:
Laat de NY cheesecake ontdooien, maar houd koel.
Werk punt voor punt af met de verschillende ingrediënten.
Punt 1: besmeer de punt in met pindakaas en bestrooi met witte chocolade schaafsel.
Punt 2: verdeel lemon curd over de punt en besmeer met een klein beetje meringue schuim.
Punt 3: crunch de oreo cookies en verdeel over de punt.
Punt 4: leg marshmallows op de punt en laat deze smelten met een crème brûlée brander.
Punt 5: verdeel de rood fruit compote over de punt en garneer met een takje rode bes.
Punt 6: besmeer de punt met vloeibare caramel. Verdeel hierover de stukjes walnoten en banaan.
Herhaal dit voor de overige punten.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.