Meergranenbol met brie
3-5 minuten
10 personen
De meergranenbol smaakt heerlijk! Met de meergranenbol van Chaupain zijn er veel mogelijkheden.
Dit keer hebben we hem een Frans tintje gegeven en is het broodje van de maand de meergranenbol brie. Zoek je een manier om jouw lunch te promoten? Vraag dan naar de mogelijkheden voor het gebruik van ons foto materiaal van Chaupain.
Bereidingswijze:
Afbakken in een voorverwarmde over van 200ºC. 8 min.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
Na het afkoelen de bol met een zaagmes open snijden.
Verdeel de sla over de onderste helft.
Leg de plakjes brie dakpansgewijs op de sla.
Verdeel de plakjes tomaat en komkommer over de brie
Plaats de deksel er boven op.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.