Meergranenbol bacon en eiersalade

5-10 minuten

10 personen

Meergranenbol bacon en eiersalade
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Boerenbol

10 st.

Met:

150 gr.

Sla

150 gr.

Gebakken Bacon

700 gr.

Eiersalade

250 gr.

Gekookt ei

20 gr.

Bieslook

Kenmerken
Brunch Lunch

De combinatie van bacon en ei is niet voor niets een populaire combinatie, veel mensen zijn er dol op.

De meergranenbol is en blijft een echte topper binnen het Chaupain assortiment. De vraag naar donker bruin brood is nog altijd groeiende en de zadenmix waarmee de bol is gedecoreerd geeft ook nog eens heel veel smaak. Dit keer hebben we hebben we hem belegd met krokant gebakken bacon en een heerlijk romige eiersalade.

Bereidingswijze:

Meergranenbol afbakken 200ºC 8-10 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De meergranenbol met een zaagmes doorsnijden.

Verdeel de sla over de onderste helft.

Leg de plakjes bacon er als een waaier bovenop.

Verdeel de eiersalade er losjes overheen.

Verdeel een half, in plakjes gesneden gekookt ei, over de eiersalade.

Maak het geheel af met wat verse bieslook.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.