Italian burger

5-10 minuten

10 personen

Take away & Delivery
Italian burger
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Bagnat wit

10 st.

Met:

100 gr.

Mayonaise

100 gr.

Sla

120 gr.

Pancetta

1800 gr.

Hamburger

300 gr.

Tomaat

300 gr.

Mozzarella

50 gr.

Basilicum

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Wij hebben er dit keer voor gekozen om de hamburger op Italiaanse wijze af te maken, wat resulteert in de Italian burger.

De bagnat is een licht krokant broodje. Door zijn korte baktijd heeft hij een hele dunne korst, dit maakt hem zeer geschikt voor de Italian burger. Ook omdat zijn luchtige kruim er voor zorgt dat de warme hamburger het broodje niet klef maakt. De bagnat is er in een witte en een bruine variant.

Bereidingswijze:

Bagnat afbakken 200ºC 3-4 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De bagnat met een zaagmes doorsnijden.

Besmeer de onderste helft met mayonaise.

Verdeel de sla over de mayonaise.

Verdeel de uitgebakken pancetta over de sla.

Bak de hamburger naar wens en leg hem op de pancetta.

Verdeel de plakjes tomaat over de hamburger.

Doe hetzelfde met de plakjes mozzarella.

Steek een paar blaadjes basilicum tussen de plakjes tomaat en mozzarella.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.