Italian burger
5-10 minuten
10 personen
Wij hebben er dit keer voor gekozen om de hamburger op Italiaanse wijze af te maken, wat resulteert in de Italian burger.
De bagnat is een licht krokant broodje. Door zijn korte baktijd heeft hij een hele dunne korst, dit maakt hem zeer geschikt voor de Italian burger. Ook omdat zijn luchtige kruim er voor zorgt dat de warme hamburger het broodje niet klef maakt. De bagnat is er in een witte en een bruine variant.
Bereidingswijze:
Bagnat afbakken 200ºC 3-4 minuten.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
De bagnat met een zaagmes doorsnijden.
Besmeer de onderste helft met mayonaise.
Verdeel de sla over de mayonaise.
Verdeel de uitgebakken pancetta over de sla.
Bak de hamburger naar wens en leg hem op de pancetta.
Verdeel de plakjes tomaat over de hamburger.
Doe hetzelfde met de plakjes mozzarella.
Steek een paar blaadjes basilicum tussen de plakjes tomaat en mozzarella.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.