Italiaanse bol met tonijnsalade
3-5 minuten
10 personen
De Italiaanse bol blijft één van de populairste broodjes van Nederland. Daar zorgen onder andere de heerlijke kruiden voor die in het broodje zitten. Deze keer hebben we hem belegd met een heerlijke (huisgemaakte) tonijnsalade. Door de toevoeging van wat verse bieslook, kappertjes en rode ui een heerlijke frisse combinatie.
Bereidingswijze:
Italiaanse bol afbakken 200ºC 8-10 minuten.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
Snijd de bol door met een zaagmes.
Verdeel de sla over de onderste helft.
Verdeel de (huisgemaakte) tonijnsalade over de sla.
Verdeel de bieslook en de kappertjes over de Italiaanse bol met tonijnsalade.
Maak de Italiaanse bol met tonijnsalade af met wat flinterdunne ringen rode ui.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.