Italiaanse bol met salami en kaas

3-5 minuten

10 personen

Italiaanse bol met salami en kaas
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Italiaanse bol

10 st.

Met:

100 gr.

Rucola

400 gr.

Kaas

250 gr.

Salami fijn

370 gr.

Wortelsalade

30 gr.

Groene peper

250 gr.

Salami grof

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Dit keer hebben we de Italiaanse bol echt Italiaans gehouden door hem te beleggen met 2 verschillende soorten salami. Door de kaas is de Italiaanse bol met salami en kaas toch ook een beetje Nederlands, kortom het beste van 2 werelden.

De Italiaanse bol met salami en kaas is het ideale lunchbroodje. De knapperige en frisse wortelsalade heeft een aangename en verrassend pittige bite door de toevoeging van een heel klein beetje verse groene peper. De wortelsalade is ook eenvoudig zelf te maken door juliënne gesneden wortel, selderij en rode paprika met elkaar te mengen.

Bereidingswijze:

Italiaanse bol afbakken 200ºC 8-10 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De Italiaanse bol met een zaagmes doorsnijden.

Verdeel de rucola over de onderste helft.

Leg de plakjes kaas er schuin bovenop.

Verdeel de plakjes fijne salami over de kaas.

Meng de wortelsalade met de ringetjes groene peper en verdeel het geheel over de fijne salami.

Verdeel de grove salami over de wortelsalade.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.