Focaccia caprese

3-5 minuten

10 personen

Focaccia caprese
Ingrediënten

Met:

5 st.

Horeca Focaccia

150 gr.

Pesto

500 gr.

Tomaat

500 gr.

Mozzarella

20 gr.

Basilicum

10 gr.

Peper

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Een overheerlijke echte Italiaans focaccia met verse ingrediënten belegd. De focaccia caprese is door de combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum is een zeer populaire. Bedenkt hierbij focaccia met olijfolie en zeezout en het water loopt je in de mond. Hiervoor komen jouw gasten graag terug.

Bereidingswijze:

Afbakken op 200ºC in 4-6 minuten.

Minimaal 10 minuten af laten koelen.

Met een zaagmes eerst diagonaal doorsnijden en vervolgens één punt in twee plakken snijden.

Bestrijk de onderste helft met basilcumpesto.

Beleg dakpansgewijs met de in plakken gesneden tomaat en mozzarella en verdeel er de verse basilicum over.

Bestrooi de focaccia caprese met vers gemalen 4 seizoenen peper en leg de bovenplak er iets schuin op.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.