Style Your Flatbread

Flatbread rosbief sandwich

3-5 minuten

10 personen

Flatbread rosbief sandwich
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

300 gr.

Sud n sol mayonaise (Bresc tomatentapenade)

100 gr.

Tomaat

300 gr.

Sla mix

300 gr.

Rosbief (of ander mals rundvlees)

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Wist je dat je het flatbread ook als sandwich kunt serveren? Probeer eens de flatbread rosbief sandwich. Maak jouw eigen sud n sol mayonaise door de mayonaise te blenden met Bresc tomatentapenade. De sud n sol mayonaise is lekker romig in combineert goed met de rosbief. Beleg met een frisse salade en plakjes tomaat. Steek een grote prikker schuin door de flatbread rosbief sandwich om alles bij elkaar te houden.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Vouw de flatbread dubbel en leg hem 5 minuten onder de klapgrill op 230°C.

Maak de sud n sol mayonaise door de mayonaise en Bresc tomantentapenade te blenden.

Besmeer het flatbread met de sud n sol mayonaise.

Beleg het flatbread met de rosbief, tomaat en sla.

Steek er een grote prikker schuin doorheen.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.