Style Your Flatbread

Flatbread pizza

3-5 minuten

10 personen

Flatbread pizza
Ingrediënten

Met:

st.

Flatbread Italian naturel

400 gr.

Pizzasaus (bliktomaten pureren met peper en zout)

500 gr.

Mozzarella

720 gr.

Prosciutto

400 gr.

Geraspte kaas

120 gr.

Spianata romana

300 gr.

Rucola

Kenmerken
Brunch Diner Lunch Snacks Tussendoortje
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

De flatbread pizza is de perfecte snack voor wie trek heeft in een gezonde pizza. Maak de tomatensaus makkelijk zelf door een blik tomaten te pureren en deze op smaak te brengen met zout en peper. Beleg de pizza met heerlijke Italiaanse vleeswaren zoals prosciutto en spianata romana. Strooi de geraspte kaas over het geheel en verdeel als laatste de zachte mozzarella. Schuif de flatbread pizza in de oven, totdat deze krokant en goudbruin is. Garneer met rucola voor een pittige smaak. Tip: maak een vega variant door te variëren met veel groenten in plaats van vleeswaren.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Besmeer het flatbread met de pizzasaus.

Strooi de geraspte kaas over de pizzasaus.

Verdeel de plakken prosciutto en spianata romana over het flatbread.

Leg hier de plakjes mozzarella bovenop.

Bak het flatbread 5-6 minuten op 230°C.

Garneer de flatbread pizza met rucola en eventueel zongedroogde tomaten.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.