Style Your Flatbread

Flatbread met vijgen en blauwe kaas

3-5 minuten

10 personen

Flatbread met vijgen en blauwe kaas
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

1200 gr.

Vijgen

400 gr.

Blauwe kaas

400 gr.

Bresc vijgencompote

300 gr.

Balsamico glaze

200 gr.

Walnoten

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Op zoek naar een bijzondere combinatie? Serveer dan flatbread met vijgen en blauwe kaas. De zoete en sappige vijgen in combinatie met de pittige blauwe kaas geeft een lekkere smaakbeleving. Giet wat balsamico glaze over het geheel voor een zuurtje en een zoetje.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Verdeel wat Bresc vijgencompote over het flatbread.

Snijd de vijgen in partjes en leg deze op het flatbread.

Brokkel de blauwschimmelkaas over het flatbread.

Giet de balsamico glaze er royaal overheen.

Garneer het flatbread met vijgen en blauwe kaas met stukjes walnoten.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.