Style Your Flatbread

Flatbread met paddenstoelen

5-10 minuten

10 personen

Flatbread met paddenstoelen
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

100 gr.

Groene pesto (Bresc pesto)

200 gr.

Mayonaise

1000 gr.

Gegrilde bospaddenstoelen

200 gr.

Panchetta (uitgebakken)

500 gr.

Mozzarella

200 gr.

Rode paprika

50 gr.

Tijm

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Flatbread met paddenstoelen bestaat uit een mix van kastanje chamignons, witte champignons en oesterzwammen. De rijke smaak van de gegrilde bospaddestoelen combineert goed met de hartige pancetta en de zachte mozzarella. De pesto mayonaise zorgt voor een heerlijke romige en volle smaak. Tip: maak een vegetarische variant door de pancetta te vervangen door hummus.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Maak de pesto mayonaise door de pesto met mayonaise te mengen.

Besmeer het flatbread met de pesto mayonaise.

Verdeel de mozzarella over het flatbread.

Bak de pancetta en leg dit er bovenop.

Gril de bospaddestoelen en verdeel dit over het flatbread.

Garneer het flatbread met paddenstoelen met dun gesneden rode paprika en tijm.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.