Style Your Flatbread

Flatbread met makreel

3-5 minuten

10 personen

Flatbread met makreel
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

800 gr.

Makreel

300 gr.

Bresc aioli limone

300 gr.

Radijs

120 gr.

Limoen

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Variëren met beleg? Probeer dan eens onze vis variant: flatbread met makreel. Makreel is een vette vis die rijk is aan vitamines en mineralen, goede vetzuren en eiwitten. Kies voor gerookte of gestoomde makreel. Verwijder de graatjes door de makreel te plukken. Tip: sprenkel wat limoensap over het flatbread voor een heerlijk fris en smaakvol gerecht.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Besmeer het flatbread met Bresc aioli limone.

Pluk de makreel en verdeel dit over het flatbread.

Snijd de radijs in plakjes en leg dit er bovenop.

Garneer het flatbread met makreel met schijfjes limoen.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.