Style Your Flatbread

Flatbread met kippendij

5-10 minuten

10 personen

Flatbread met kippendij
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

800 gr.

Gemarineerde kippendij (Bresc parrillada piri piri)

300 gr.

Paprika (rood, geel, groen)

300 gr.

Rode ui

300 gr.

Romaanse sla

300 gr.

cherrytomaten

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Zoet, kruidig en fris is de perfecte omschrijving voor het flatbread met kippendij. Marineer de kippendij ruim van te voren, zodat deze lekker sappig en mals wordt. Roerbak de kippendij, paprika en rode ui en voeg een scheut chilisaus toe voor een Aziatisch tintje. Tip: vervang de kippendij door scampi’s.

Bereidingswijze:

Marineer de kippendij ruim van te voren in een licht pittige kruidenmix (Bresc parrillada piri piri).

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Roerbak de kippendij.

Roerbak de paprika en rode ui kort mee en voeg een scheut chilisaus toe.

Haal de pan van het vuur en meng de mayonaise er doorheen.

Leg de romaanse sla op het flatbread.

Verdeel het roerbak mengsel over de romaanse sla.

Maak het flatbread met kippendij af door te garneren met cherrytomaten.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.