Style Your Flatbread
Flatbread met biefstukreepjes
5-10 minuten
10 personen
Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.
Wist je dat je het flatbread ook als sandwich kunt serveren? Probeer eens de flatbread met biefstukreepjes. Marineer de biefstukreepjes in een spicy kruidenmix, dit geeft de biefstukreepjes een licht pittige smaak. Garneer het geheel met frisse romaanse sla, rode ui, paprika en rucolacress. Maak de flatbread sandwich af met sud n sol mayonaise.
Bereidingswijze:
Marineer de biefstukreepjes ruim van te voren in een licht pittige kruidenmix (Verstegen world grill slice & herbs).
Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.
Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.
Vouw het flatbread dubbel.
Vul het flatbread met romaanse sla.
Wok de biefstukreepjes kort.
Vul het flatbread met biefstukreepjes.
Garneer het flatbread met rode ui, tomaat en paprika.
Maak de sud n sol mayonaise door mayonaise te mengen met Bresc tomatentapenade.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.