Style Your Flatbread

Flatbread met biefstukreepjes

5-10 minuten

10 personen

Flatbread met biefstukreepjes
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

800 gr.

Gemarineerde biefreepjes

400 gr.

Mayonaise van zongedroogde tomaten

400 gr.

Romaanse sla

200 gr.

Paprika mix

200 gr.

Rode ui

200 gr.

Rucolacress

200 gr.

Tomaat

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Wist je dat je het flatbread ook als sandwich kunt serveren? Probeer eens de flatbread met biefstukreepjes. Marineer de biefstukreepjes in een spicy kruidenmix, dit geeft de biefstukreepjes een licht pittige smaak. Garneer het geheel met frisse romaanse sla, rode ui, paprika en rucolacress. Maak de flatbread sandwich af met sud n sol mayonaise.

Bereidingswijze:

Marineer de biefstukreepjes ruim van te voren in een licht pittige kruidenmix (Verstegen world grill slice & herbs).

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Vouw het flatbread dubbel.

Vul het flatbread met romaanse sla.

Wok de biefstukreepjes kort.

Vul het flatbread met biefstukreepjes.

Garneer het flatbread met rode ui, tomaat en paprika.

Maak de sud n sol mayonaise door mayonaise te mengen met Bresc tomatentapenade.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.