Style Your Flatbread

Flatbread met aardbei

3-5 minuten

10 personen

Flatbread met aardbei
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

800 gr.

Aardbei

800 gr.

Mascarpone

300 gr.

Schuimstaafjes (CoolBreak)

50 gr.

Groene peperkorrels

100 gr.

Poedersuiker

500 gr.

Slagroom

Kenmerken
Brunch Dessert Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Wist je dat flatbread ook gebruikt kan worden voor een zoete variant? Met deze zoete lekkernij maak je iedereen gelukkig. Flatbread met aardbei en mascarpone is lekker fris en zoet van smaak. Daarnaast maak je deze flatbread variant in een handomdraai. Tip: probeer ook eens onze flatbread mango en mascarpone.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Laat het flatbread goed afkoelen.

Maak de mascarpone glad door er de poedersuiker en slagroom doorheen te mengen.

Besmeer het afgekoelde flatbread met de mascarpone.

Snijd de aardbeien in partjes en strooi dit over de mascarpone.

Verkruimel grof de schuimstaafjes en verdeel over het geheel.

Strooi de groene peperkorrels er bovenop het flatbread met aardbei.

Maak het flatbread af door er poedersuiker overheen te strooien.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.