Flaguette carpaccio
3-5 minuten
10 personen
De flaguette wit is een veelzijdig broodje en kan gebruikt worden voor vele toepassingen. Burgers en pizza’s behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard kun je de flaguette ook inzetten als sandwich.
Een broodje carpaccio is dan misschien wel een klassieker, het blijft lekker! In plaats van een standaard broodje gebruiken wij de flaguette wit. Het broodje is op de stenen ovenvloer gebakken en is daardoor licht krokant. Beleg het voorgesneden broodje luchtig met rucola en malse carpaccio, zodat het lekker weg hapt. Dit flaguette carpaccio heeft niet veel handelingen nodig dat scheelt jou weer een hoop gedoe in de keuken. Je kunt er ook voor kiezen om de flaguette meergranen te gebruiken, net zo lekker.
Bereidingswijze:
Bak de flaguette volgens de instructies.
Laat 10 minuten afkoelen.
Snijd de flaguette door midden met een zaagmes.
Verdeel een deel van de rucola over de onderste helft.
Drapeer de plakjes carpaccio en breng op smaak met zout en peper.
Leg hier bovenop een beetje rucola.
Leg het bolletje mozzarella in het midden.
Strooi de parmezaanse kaas hieroverheen.
Rooster de pijnboompitten goudbruin en strooi over de flaguette carpaccio.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.