Desembrok rosbief

3-5 minuten

10 personen

Desembrok rosbief
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Naturo bruin

10 st.

Met:

400 gr.

Roomkaas

80 gr.

Rucola

130 gr.

Komkommer

500 gr.

Rosbief

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De desembrok van Chaupain is een mooi robuust broodje met een krokante korst en een heerlijk malse kruim. De desembrok is te gebruiken als breekbroodje maar gehalveerd kun je er een heel mooi, maar vooral ook lekker, lunch broodje mee maken.

Wij hebben gekozen voor mooi rosé gebraden rosbief, rucola, komkommer en roomkaas. Een beetje peper of zout naar smaak maken het broodje helemaal af. De desembrok rosbief zal niet misstaan op menig menukaart.

De desembrok bruin is uit ons assortiment. Om dit recept te kunnen maken gebruik je onze naturo bruin of naturo wit.

Bereidingswijze:

Desembrok afbakken 200ºC 8-10 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

Breek de desembrok af op de breuklijn.

De desembrok met een zaagmes doorsnijden.

Verdeel de roomkaas met de bolle kant van een lepel over de onderste helft.

Verdeel de rucola over de roomkaas.

Leg de helft van de komkommer op de rucola.

Verdeel de rosbief losjes over de komkommer.

Verdeel de rest van de komkommer over de desembrok rosbief.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.