Desembrok met casselerrib
3-5 minuten
10 personen
De desembrok bruin is een mooi product dat zowel voor lunch als diner is te gebruiken. Voor het diner kun je er bijvoorbeeld voor kiezen de brokken aan elkaar te houden. Zowel de witte als de bruine variant hebben een (h)eerlijke neutrale smaak.
Wij beleggen de desembrok met zuurkool en gepekeld varkensvlees afkomstig van de rib van het varken; ook wel bekend als casselerrib. We geven de desembrok met casselerrib een unieke smaak door het te combineren met piccalilly mayonaise. Deze saus maak je eenvoudig van piccalilly en mayonaise met de verhouding 1:1. De desembrok bruin is uit ons assortiment. Om dit recept te kunnen maken gebruik je onze naturo bruin of naturo wit.
Bereidingswijze:
Desembrok afbakken 200ºC 8-10 minuten.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
Breek de desembrok op de breuklijn.
Snijd 1 helft met een zaagmes door.
Verdeel de zuurkool over de onderste helft.
Rol de plakjes casselerrib losjes op en leg ze dakpansgewijs op de zuurkool.
Meng de piccalilly met de mayonaise.
Verdeel de piccalilly-mayonaise over de casselerrib.
Maak de desembrok met casselerrib af met wat, grof gehakte, platte peterselie naar smaak.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.