Desem sandwich met pastrami

5-10 minuten

10 personen

Desem sandwich met pastrami
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Desem XL natuurlijk wit

1 st.

Met:

100 gr.

Krulsla

200 gr.

Tomaat

150 gr.

Pastrami

200 gr.

Gruyère

300 gr.

Zuurkool

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De desem XL broden van Chaupain lenen zich uitstekend voor mooie en lekkere sandwiches zoals de desem sandwich met pastrami, een stevig en goed gevulde sandwich die helemaal past bij het koude weer. Pastrami is een vleeswaar gemaakt van gepekeld en gerookt vlees en is zowel warm als koud overheerlijk op een sandwich met bijvoorbeeld gruyère en zuurkool. De desem sandwich met pastrami is een smakelijke afwisseling voor een lekkere lunch.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het brood af volgens de instructies.

Snijd twee plakken brood met een zaagmes in de gewenste afmeting.

Gril de plakken even tussen de contactgrill of in de oven.

Leg de krulsla op de onderste plak.

Snijd de tomaat in plakjes en leg deze bovenop de krulsla.

Leg de plakjes pastrami bovenop de tomaat.

Verdeel de zuurkool over de pastrami.

Leg de gruyère op de zuurkool.

Leg de tweede plak er bovenop.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.