Creatief met Bruschetta

Bruschetta met gegrilde perzik

3-5 minuten

10 personen

Bruschetta met gegrilde perzik
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Desem XL natuurlijk wit

1 st.

Met:

1000 gr.

Perzik

500 gr.

Burrata

300 gr.

Blauwe druiven

100 ml.

Balsamicosiroop

300 gr.

Rucola

100 ml.

Extra vierge olijfolie

Kenmerken
Diner Lunch Voorgerecht
Promotiemateriaal

De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk.

Deze kleurrijke bruschetta bestaat uit gegrilde perzik en zachte burrata. Besprenkel met zoet zure balsamicosiroop. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. De bruschetta met gegrilde perzik kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Bak volgens de instructies.

Besprenkel de plakken met extra vierge olijfolie.

Grill de broodplakken aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven.

Snijd de perziken in plakken en grill deze aan beide kanten voor een mooie grillstreep.

Verdeel de rucola over de broodplakken. Leg de plakjes perzik hier bovenop.

Snijd de burrata in dikke plakken en leg één plak burrata op iedere broodplak.

Garneer de bruschetta met gegrilde perzik met blauwe druiven.

Besprenkel als laatste met balsamicosiroop.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.