Creatief met Bruschetta
Bruschetta met gegrilde perzik
3-5 minuten
10 personen
De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk.
Deze kleurrijke bruschetta bestaat uit gegrilde perzik en zachte burrata. Besprenkel met zoet zure balsamicosiroop. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. De bruschetta met gegrilde perzik kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.
Bereidingswijze:
Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.
Bak volgens de instructies.
Besprenkel de plakken met extra vierge olijfolie.
Grill de broodplakken aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven.
Snijd de perziken in plakken en grill deze aan beide kanten voor een mooie grillstreep.
Verdeel de rucola over de broodplakken. Leg de plakjes perzik hier bovenop.
Snijd de burrata in dikke plakken en leg één plak burrata op iedere broodplak.
Garneer de bruschetta met gegrilde perzik met blauwe druiven.
Besprenkel als laatste met balsamicosiroop.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.