Brioche sandwich beef bulgogi
10-15 minuten
10 personen
Trend alert: al gehoord van de lekkerste trend van dit moment? De beef bulgogi sandwich verovert de culinaire wereld met zijn smaken. En je maakt het broodje nu eenvoudig zelf met de casino sandwich brioche 25mm gesneden. De dikke plakken zijn de perfecte basis voor een brioche sandwich beef bulgogi. Ga snel aan de slag!
De brioche sandwich beef bulgogi is een verrukkelijke creatie, met mals gemarineerd rundvlees op luchtig brioche brood. Bulgogi betekent "vuurvlees" in het Koreaans. Een populair Koreaans vleesgerecht. Het rundvlees wordt gemarineerd om de smaken te absorberen en wordt vervolgens snel gegrild of gebakken, waardoor het vlees mals en sappig blijft.
Bereidingswijze:
Laat de broden ontdooien volgens de instructies.
Doe gochujang pasta, bruine suiker, gember, knoflook, chili flakes, sojasaus, sesamolie, rijstwijnazijn in een kom.
Meng alles met een garde tot een marinade.
Snijd de ribeye in reepjes en meng door de marinade. Dek het mengsel af met aluminiumfolie en laat het geheel minimaal een uur in de koelkast marineren.
Snijd de paprika in reepjes en de rode ui in ringen.
Grill of wok de groenten in een pan of oven.
Doe de reepjes ribeye met de marinade in een (grill)pan en bak in circa 3 minuten gaar.
Maak de spicy mayonaise door een klein beetje gochujang pasta door de mayonaise te mengen en doe dit in een knijpfles.
Beleg de onderste plak met de mix van gegrilde paprika en rode ui.
Verdeel het vlees over de gegrilde groenten.
Maak het geheel af door de spicy mayonaise over het vlees te knijpen.
Leg de tweede plak er bovenop en snijd doormidden.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.