Brioche hotdog met zuurkool
5-10 minuten
10 personen
Hotdogs zijn al jaren razend populair en dat is niet voor niets. Het is een makkelijk te eten hartige snack die geschikt is voor elk moment van de dag. Maar wist je dat het broodje minstens zo belangrijk is als de worst zelf? Een goede hotdog begint namelijk bij een lekker broodje zoals ons hotdog broodje brioche.
De brioche hotdog met zuurkool, avocado, tomatensalsa en nachos is een heerlijk en smaakvol gerecht dat perfect is voor een zomerse barbecue of als snelle hap voor onderweg. Het begint allemaal met een heerlijk zacht en luchtig briochebroodje, dat gevuld wordt met een sappige hotdog en knapperige zuurkool. De avocado voegt een romige textuur toe, terwijl de tomatensalsa met zijn frisse smaak het geheel een lekkere kick geeft. En de krokante nachos bovenop voegen wat extra crunch en smaak toe.
Bereidingswijze:
Laat de hotdog brioche broodjes ontdooien op kamertemperatuur
Snijd de broodjes aan de bovenkant in.
Verwarm de worst volgens de verpakking.
Verwarm de zuurkool.
Leg de worst in het broodje en verdeel de tomatensalsa aan de zijkanten.
Leg de zuurkool bovenop de worst.
Snijd de avocado in blokjes en verdeel over de zuurkool.
Snijd de jalapeño peper in dunne ringetjes en leg op de zuurkool.
Hak de koriander fijn en verdeel over de hotdog.
Strooi de gebakken uitjes over de brioche hotdog met zuurkool.
Garneer als laatste met wat nacho crunch en besprenkel met knoflooksaus.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.