Baguette rauwe ham caprese

3-5 minuten

10 personen

Baguette rauwe ham caprese
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Baguette wit 57 cm

5 st.

Met:

70 gr.

Rucola sla

300 gr.

Rauwe ham

500 gr.

Mozzarella

350 gr.

Tomaat

200 gr.

Pesto

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De baguettes van Chaupain kenmerken zich door de flinterdunne korst, knapperige bite en heerlijke smaak. Chaupain heeft baguettes in diverse gewichten, groottes en variëteiten. Met een baguette van Chaupain is een heerlijk broodje maken dan ook niet moeilijk. Zeker niet wanneer je er voor kiest om hem te beleggen met producten die van zichzelf al veel smaak hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke rauwe ham variant met (buffel) mozzarella, verse pesto, tomaat en de nootachtige smaak van knapperige rucola sla. Eet smakelijk!

Bereidingswijze:

Baguette afbakken 200ºC 8-12 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

Halveer de baguette en snij hem vervolgens met een zaagmes door.

Verdeel 3/4 van de rucola over de onderste helft.

Drapeer de rauwe ham er losjes overheen.

Leg de mozzarella en de tomaat dakpansgewijs op de rauwe ham.

Verdeel de basilicum pesto in kleine toefjes tussen de mozzarella en tomaat.

Maak het broodje af door 1/4 van de rucola over het geheel te verdelen.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.