Bagnat falafel met hoemoes en kruiden-yoghurt

3-5 minuten

10 personen

Gezond
Bagnat falafel met hoemoes en kruiden-yoghurt
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Bagnat wit

10 st.

Met:

350 gr.

Hoemoes

100 gr.

Sla

800 gr.

Falafel (warm)

200 gr.

Griekse yoghurt, munt, peterselie

50 gr.

Rode ui (in ringen)

10 gr.

Peterselie (plat)

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De bagnat wit is licht krokant en is binnen 3-4 minuten gebakken. De bagnat in combinatie met de falafel met hoemoes en kruiden-yoghurt is een luxe vegetarisch broodje.

Falafel is gemaakt van kikkererwten en daarom verantwoord om als vegetarisch gerecht te serveren. De hoemoes en de kruidenyoghurt die gemaakt is met Griekse yoghurt, munt en peterselie geven een verrassende smaak en een luxe uitstraling. Rode ui en peterselie zijn de final touch voor deze bagnat falafel met hoemoes en kruiden-yoghurt.

Bereidingswijze:

Bagnat afbakken 200ºC 3-4 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De bagnat met een zaagmes doorsnijden.

Verdeel de hoemoes over de onderste helft.

Verdeel de sla over de hoemoes.

Leg de warme falafel op de sla.

Verdeel de kruiden-yoghurt over de falafel.

Leg er wat dunne ringen rode ui op.

Maak het broodje af met wat grof gehakte platte peterselie naar smaak.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.