Bagel met gerookte kip
3-5 minuten
10 personen
De bagel, wie kent hem inmiddels niet. Karakteristiek door het kenmerkende gat. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de bagel afkomstig uit Oost europa. Joodse immigranten hebben hem meegenomen naar Amerika. Het gat zit er in zodat hij op een stok geregen kon worden, om hem vervolgens eenvoudig langs de deur te kunnen verkopen. De bagel met roomkaas is een traditionele combinatie. Wij hebben die combinatie ook gemaakt, maar dan aangevuld met heerlijke gerookte kipfilet en kerriemayonaise. De bagel met gerookte kipfilet mag niet ontbreken op jouw lunchkaart. Eet smakelijk!
Bereidingswijze:
Bagel naturel afbakken 200ºC 4-6 minuten.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
De bagel naturel met een zaagmes doorsnijden.
Besmeer de onderste helft met roomkaas.
Verdeel de rucola over de roomkaas.
Snijd de gerookte kipfilet in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op de roomkaas met rucola.
Verdeel de kerriemayonaise over de bagel met gerookte kipfilet.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.