31 oktober 2018   •   Nieuws

Bagels, lekker en veelzijdig

Chaupain
Bagels, lekker en veelzijdig

Wat past er beter bij het koude weer dan een Chaupain bagel met winters beleg? Zoals bijvoorbeeld een bagel met rookworst en zuurkool of een bagel met een pompoenburger en rucola. 

De bagels van Chaupain kan je toasten, bakken of grillen. De bagel komt het beste tot zijn recht wanneer je de bagel kort 3 minuten bakt op 260 graden. De flinterdunne korst met stevige broodkruim zorgt voor een verzadigd gevoel. De bagels voldoen aan de minimale vezeleis van 4,5 gram per 100 gram. Hiermee is de Chaupain bagel dus een gezonde keuze. 

De bagel kan je mooi in jouw horecazaak presenteren. Rijg de bagel, door middel van het gat aan een stok en bevestig de stok aan de wand. Op deze manier creëer je een mooie presentatiewand.

Lees hier meer over de bagel!

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.